eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttoren

Yksi - een winkel vol met het nieuwste op designgebied

Dat Eindhoven in Europa de tweede koploper is op design gebied (naast Milaan) en sowieso het Mekka voor Dutch Design, weten steeds meer mensen. Daar hoort uiteraard een mooie designwinkel bij. Daarvoor kun je in Eindhoven terecht bij Yksi op Strijp-S.

Let op: YKSI WINKEL EXPO IS PERMANENT GESLOTEN

Want wat is een betere locatie voor een winkel vol met het nieuwste op designgebied, van eigen makelij bovendien, dan voormalig industrieterrein Strijp-S? Tegenwoordig bovendien het epicentrum van de jaarlijkse Dutch Design Week. Maar bij Yksi kun je gelukkig het hele jaar door terecht voor mooie, aparte of bijzonder functionele en altijd fraai vormgegeven spullen voor in huis.

Eindhoven_yksi-strijp-s

Laten we bij deze dan ook een groot misverstand uit de weg helpen: design is meer dan een gekke theepot of lamp. Het belang van design met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid van producten wordt door steeds meer fabrikanten erkend. Er steekt dus vaak, naast creativiteit, ook technisch vernuft achter.

Eindhoven_Yksi_01.jpg

En dat zie je onder andere bij Yksi, dat op Strijp-S een grote ruimte heeft in de Apparatenfabriek. Hier zijn zoveel mooie designmeubels en accessoires verkrijgbaar, je kijkt er je ogen uit. De ontwerpen zijn onder andere van Koninklijke Tichelaar Makkum, Goods, Spectrum, Artifort, Perlei, NGispen en Moooi, maar ook van zelfstandige ontwerpers als Ontwerplabel Vij5, Floris Hovers, Jo Meesters en natuurlijk Yksi Ontwerp zelf. Keuzestress is bij Yksi in Eindhoven dan ook een reŽel probleem. En dan is er ook nog een webshop.

Eindhoven_Yksi_02.jpg

Yksi
Torenallee 22-04, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo