eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2

De grootste collectie Skunkfunk van Nederland en België

De naam zegt het al; bij Funky Bizznizz in Eindhoven krijg je funky kleding. Overigens niet specifiek geschikt voor het zakenleven, maar juist frivool voor in je vrije tijd. Kleurrijk, comfortabel en duurzaam, dat vat de collectie wel samen.

Let op: FUNKY BIZZNIZZ IS PERMANENT GESLOTEN!

Bij Funky Bizznizz in Eindhoven vind je steevast kleding en accessoires van drie Spaanse merken: Amarillolimon, Loreak Mendian en Skunkfunk. Waarbij dat laatste merk toch wel de meest klinkende naam is. Sterker nog, de winkel afficheert zichzelf als hét adres met de grootste collectie Skunkfunk van Nederland en België. Dus daarvoor moet je gewoon naar Eindhoven.

Eindhoven_funky-bizznizz

Voor diegenen die het niet kennen: Skunkfunk maakt opmerkelijke kleding en tassen waarin kleurgebruik en ecologisch verantwoorde materialen centraal staan. Zo wordt er bijvoorbeeld bamboe gebruikt, wat de kleding niet alleen heel zacht, maar ook vederlicht maakt. Uitermate geschikt voor een weekendje stedentrip, bijvoorbeeld. En dat alles ook nog in de meest hippe kleuren. Bij Funky Bizznizz voel je je dan ook als een kind in een snoepwinkel.

Funky Bizznizz
Hoogstraat 6, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression