kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3

Ontdek de Magie van Boeken bij Books4Life

Boeken zijn de vensters naar andere werelden, en geen plek begrijpt dat beter dan Books4Life in Eindhoven. Deze bijzondere boekhandel biedt niet alleen een schat aan literatuur, maar doet dit ook met een nobel doel voor ogen. Als je een boekenliefhebber bent, dan moet je zeker even bij† is Books4Life binnenlopen.

Eindhoven_books4Life_eindhoven_1.jpg

Boeken krijgen een tweede kans
Books4Life is niet zomaar een gewone boekwinkel. Hier worden boeken verkocht die gedoneerd zijn, dat betekent een tweede kans voor boeken die de eigenaar niet meer wil hebben. Wat voor de een misschien een oude roman is geworden, kan voor iemand anders een schat zijn die nog ontdekt moet worden.

Door boeken te kopen bij Books4Life wordt je niet alleen zelf een klein beetje gelukkiger maar† je steunt ook een goed doel. De opbrengst van de verkoop gaat naar verschillende goede doelen, zoals Amnesty International en Oxfam Novib. Op deze manier geniet je niet alleen van geweldige boeken, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Eindhoven_books4Life_eindhoven_3.jpg

Een Boekenparadijs
Books4Life† heeft een indrukwekkende collectie boeken die elke boekenliefhebber zal bekoren. Van klassiekers tot hedendaagse romans, wetenschappelijke werken tot kookboeken, geschiedenis tot poŽzie. Je vindt hier boeken in allerlei genres en voor alle leeftijden. Ben je op zoek naar een speciale schrijver of een boek om tijdens je valantie te lezen, bij Books4Life vind je zeker iets van je gading.

Een bezoek aan Books4Life in Eindhoven
Books4Life is niet zomaar een winkel om boeken te kopen; het is een ervaring. Het wordt gerund door vrijwilligers die klaar staan om je helpen bij het vinden van het juiste boek voor jouw interesses, en ze vertellen je graag meer over het goede werk dat de winkel ondersteunt.

Breng een bezoek aan deze bijzondere boekhandel en ontdek de magie van boeken op een manier die verder gaat dan woorden op papier. Koop boeken met een doel bij Books4Life en laat je hart en geest reizen door de pagina's van het geschreven woord.

Adres: Book4Life, Hertogstraat 2, Eindhoven
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 14.00 - 17.00 uur, zaterdag vanaf 11.00 uur

Volgend artikel: Loods 040 voor vintage en collectables

Vorig artikel: Kringloopwinkel Het Goed

Eindhoven_books4Life_eindhoven_4.jpg

Eindhoven_books4Life_eindhoven_2.jpg

Foto's Marianne Crone

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression