eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouw

Op Schattenjacht in Kringloopwinkel Het Goed

Wanneer 'kringloopwinkel' de associatie oproept van afgedankte spullen die kris-kras door elkaar liggen, dan ben je nog nooit in een van de winkels van Het Goed geweest. Het Goed is een keten van kringloopwarenhuizen en heeft 30 winkels verspreidt over Nederland waarvan een in Eindhoven. Het doel is hergebruik en spullen een tweede leven geven. Het Goed biedt ook passend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zodat ze ervaring kunnen opdoen om zo een betere kans te hebben om een reguliere baan te krijgen.

Eindhoven_het_goed_23_mode.jpg

Kringloopwarenhuis Het Goed
Wanneer je Het Goed binnenstapt, en je weet niet beter, zou je denken dat je in een 'gewone' winkel bent die nieuwe spullen verkoopt. Je zult aangenaam verrast zijn door de georganiseerde en overzichtelijke presentatie van de artikelen. In tegenstelling tot sommige kringloopwinkels waar alles door elkaar lijkt te liggen, blinkt Het Goed uit in het creŽren van een prettige winkelomgeving.

Alle artikelen zijn netjes gerangschikt en geprijsd

*Kleding is keurig opgehangen, gesorteerd op type en kleur. Dit maakt het gemakkelijk om de stijl te vinden die je zoekt.

*Meubels staan overzichtelijk opgesteld, soms als imitatie woon- of slaapkamer. Je kunt op je gemak rondlopen en ideeŽn opdoen.

*Boeken en media zijn gesorteerd op genre en op alfabet. Vrijwel alle genres zijn vertegenwoordigd van romans tot crime en van kookboeken tot reisgidsen. Uiteraard zijn er ook kinderboeken en boeken voor jongvolwassenen. Er is ook een grote keuze aan Engelstalige boeken. Verder zijn er cd's, dvd's en vinylplaten, ook keurig gerangschikt.

*Huisdecoratie staat smaakvol uitgestald altijd op kleur en waar het voor bestemd is. Dus glazen staan bij de glaswerkafdeling, bakvormen bij keukengerei en kopjes en schoteltjes bij serviesgoed.

*Elektronica zoals laptops, televisies en audioapparatuur werken want ze worden voordat ze in de winkel terechtkomen nagekeken.

Eindhoven_het_goed_23_glaswerk.jpg

Dit ordelijke interieur draagt bij aan de algemene winkelervaring in Het Goed. Het maakt winkelen gemakkelijk en plezierig, omdat je snel kunt vinden wat je zoekt en mogelijk verborgen schatten kunt ontdekken zonder door een chaotische omgeving te hoeven graven.

Adres: Kringloopwarenhuis Het Goed Eindhoven, Meerenakkerweg 2, Eindhoven
Openingstijden: 10.00-18.00 uur, zondag 12.00-17.00 uur

Vorig artikel: PSV Fanstore

Volgend artikel: Urban Shopper

Foto's Marianne Crone

Eindhoven_het_goed_23_boeken.jpg

Eindhoven_het_goed_23_ingang.jpg

Eindhoven_het_goed_23_lampen.jpg

Eindhoven_het_goed_23_lift.jpg

Eindhoven_het_goed_23_meubels.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone