kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazza

Ontdek Urban Shopper trendy winkelbestemming

Urban Shopper in Eindhoven is een labyrint van winkeltjes met een eigenzinnig aanbod waar design en innovatie samenkomen. De rode draad door het aanbod in de Urban Shopper is dat je hier echt dingen vindt die je niet snel ergens anders kunt kopen. Ze zijn handgemaakt of van eigen design, of een duurzaam merk dat niet grootschalig produceert. In alle opzichten past dit aanbod bij het typisch Eindhovense gedachtengoed: creatief, innovatief en eerlijk.

Eindhoven_urban_shopper_23_ingang.jpg

Urban Shopper: trendy winkelbestemming
Urban Shopper heeft voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle kleding, unieke handgemaakte sieraden, cutting-edge technologie, of kunstwerken die je huis zullen verfraaien, je vindt het hier allemaal. Enkele hoogtepunten zijn:

* Blue Story
Serviesgoed, bak- en ovenschalen uit Polen zeer herkenbaar aan de blauw/creme kleur en het decoratieve patroon.

Eindhoven_urban_shopper_23_pools_aardewerk.jpg

* Outfit-S
Lekkerzittende zachte jogging-jeans voor de hele familie van het Italiaanse merk Sarrera. Je kunt hier ook terecht voor sweaters, jasjes, colbers en shirts.

* Re-creare
Antieke Japanse zijden kimono's omgetoverd tot unieke nieuwe kleding op maat gemaakt en ook zijden kussens en lampekappen. Behalve originele Japanse kimono's vind je hier ook porselein en aardewerk. Uniek zijn de kledingstukken gemaakt van Peruaanse alpacawol.

Eindhoven_urban_shopper_23_rero.jpg

* Softie baby musthaves
Handgemaakte baby-kleding gemaakt in eigen atelier en verder van alles om de baby- of kinderkamer in te richten. En ook rammelaars, muziekdoosjes en houten speelgoed.

* Timeless interieur en decoratie
Alles op het gebied van verlichting en woonaccessoires maar ook sieraden en leuke hebbedingetjes. Je vindt hier de prachtigste moza´eklampen, lampen in art-deco stijl en vintage kroonluchters. En verder dienbladen uit het Midden-Oosten, kralengordijnen uit India, spiegels, sfeerlichtjes en blikken speelgoed.

Eindhoven_urban_shopper_23_fashion.jpg

Urban shopper is uniek
Urban Shopper onderscheidt zich door creativiteit, innovatie en duurzaamheid. Hier vind je geen massa-geproduceerde artikelen, maar artikelen en producten die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt. De winkel, een mini winkelcentrum, is gevestigd op Strijp-S, waar geregeld culturele evenementen plaatsvinden. Kortom, Urban Shopper is veel meer dan een gewone winkel; het is een unieke ervaring die je niet mag missen.

Locatie
Urban Shopper is gevestigd in een voormalige Philips-fabriekshal, op loopafstand van het Centraal Station Eindhoven. Kom je met de trein stap dan uit op het station Strijp-S.

Adres: Urban Shopper, Toren allee 60-02, Strijp-S, Eindhoven
Openingstijden: woensdag t/m vrijdag 11.00-18.00 uur, zaterdag tot 11.00-17.00 uur en zondag 12.00-17.00 uur.

Volgend artikel: 2Balou trendy en unieke fashion collectie

Vorig artikel: MLY store bijna haute couture

foto's Marianne Crone

Eindhoven_urban_shopper_23_danswinkel.jpg

Eindhoven_urban_shopper_23_heren.jpg

Eindhoven_urban_shopper_23_shop.jpg

Eindhoven_urban_shopper_23_winkeltje.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven