eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4

PSV FANstore, een Walhalla voor voetbalfans

Voor fanatieke voetballiefhebbers is een bezoek aan Eindhoven niet compleet zonder een tussenstop in de PSV Fanstore. Deze winkel is een waar paradijs voor supporters van PSV Eindhoven, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Nederland. Hier kun je niet alleen unieke merchandise kopen, maar je ook even een voelen met je droomclub.

Eindhoven_PSV_store_23_eindhoven.jpg

Wat koop je in de PSV FANstore
De PSV FANstore biedt een uitgebreid assortiment aan officiŽle PSV-producten en memorabilia. Een van de meest populaire items is het wedstrijdshirt van het huidige seizoen. Dit is een waar collector's item voor de fans en een manier om een stukje van de clubgeschiedenis in handen te krijgen. Ook vind je een ruim assortiment voetbalschoenen, keepershandschoenen altijd de laatste kleuren en modellen, en uiteraard voetballen. Liefhebbers van bordspellen kopen hier PSV monopoly. Er is voor ieder wat wils ook kleine hebbedingetjes zoals sleutelhangers, mokken, vlaggen, sjaals zodat niemand zonder een PSV souvenir naar huis gaat.

De PSV FAN store: een eerbetoon aan sport
Een bezoek aan Eindhoven is niet compleet zonder de PSV FANstore te verkennen. Wat deze winkel extra bijzonder maakt, is de unieke verbinding met de geschiedenis van Eindhoven zelf, met de visionaire oprichters van Philips, Gerard en Anton Philips. De broers, die in 1891 het bedrijf Philips hebben opgericht. Zij hebben niet alleen de technologische wereld veranderd, maar ook hun liefde voor sport en gemeenschap geÔntegreerd in de stad.

Eindhoven_PSV_store_23_monopoly.jpg

Een blik op PSV en Philips
PSV Eindhoven, voluit Philips Sport Vereniging, is een van de meest prestigieuze voetbalclubs in Nederland, opgericht in 1913. Het Philips Stadion, de thuishaven van PSV, draagt de naam van het bedrijf dat de stad Eindhoven wereldberoemd heeft gemaakt. De samenwerking tussen Philips en PSV is meer dan alleen een sponsorrelatie; het is een verhaal van trots en identiteit.

Gerard en Anton Philips, de pioniers van de gloeilamp en de moderne elektronica, deelden niet alleen hun zakelijke successen met Eindhoven maar ondersteunden ook actief de ontwikkeling van sport en cultuur in de stad. Hun betrokkenheid bij PSV is een uitdrukking van hun toewijding aan de gemeenschap die ze hebben helpen opbouwen.

Eindhoven_PSV_store_23_shirts.jpg

Twee Locaties
De PSV FANstore en de PSV City Store zijn de officiele shops van PSV. Een zit bij het stadion, de andere in het centrum van Eindhoven.

Adres: PSV FANstore, Stadionplein 4, Eindhoven
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur, maandag vanaf 12.00 uur en op zondag gesloten

Adres: PSV City Store, Marktstraat 3, Eindhoven
Openingstijden: Zondag en maandag 12.00-18.00 uur, dinsdag t/m zaterdag 10.00-18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur.

Volgend artikel: PSV Museum voor grote en kleine voetbalfans
Vorig artikel: Philips Stadion thuishaven van PSV

Eindhoven_PSV_store_23_sjaals.jpg

Eindhoven_PSV_winkel_23_eindhoven.jpg


Eindhoven_PSV_store_(18)_brainport_kinderkleding.jpg
Foto's Marianne Crone

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.