kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3

Alles in dienst van het perfecte kopje koffie of thee

Wie zowel de sfeer als koffiesmaak van AustraliŽ wil ervaren in Eindhoven, doet er goed aan om ZwartWit Koffie te bezoeken. Deze koffiebar is te vinden in het Victoriapark en of het inderdaad toeval is dat de oprichters hun idee voor deze zaak kregen toen ze in Melbourne in de Australische staat Victoria waren, laten ze zelf in het midden.

In ieder geval vonden ze daar de inspiratie voor een koffiebar in Eindhoven die dezelfde ontspannen Aussie vibe moest krijgen. En, zeker niet onbelangrijk, waar je dezelfde kenmerkende koffiekwaliteit kan ervaren.

En dat pakken ze serieus aan bij ZwartWit Koffie. Van het water en het filtersysteem tot het toevoegen van mineralen en gebruik van een hoogstaand apparaat; alles staat in dienst van het perfecte kopje koffie. En thee overigens ook. Want die wordt dus niet gezet met kokend water, zodat Ďje altijd de zachte smaken proeft die voor thee bedoeld zijní.

Verder kun je bij ZwartWit Koffie in het Victoriapark in Eindhoven terecht voor ontbijtjes (de hele dag door), belegde broodjes, (huisgemaakte) sapjes, fris, bier en wijn. Zwartwitkoffie is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur (zondag vanaf 10.00 uur).

Zwartwit Koffie
Victoriapark 7, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.