eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttoren

Huisgemaakte aanraders en goede koffie

Als je geluk hebt, ruik je bij binnenkomst in Lucifer de (gevaarlijk) lekkere geur van vers gebakken kokosmakronen. Die koekjes komen namelijk de hele dag door uit de oven die, heel slim, middenin de zaak staat.

Bij deze dan ook de eerste tip; bestel sowieso zoín makroon bij je koffie of thee, want ze smaken net zo goed als ze ruiken. Uiteraard kun je wat betreft die warme drankjes kiezen uit diverse (populaire) varianten. Allemaal even goed, want dat zit immers in de naam.

Eindhoven_lucifer-koffie

Verder vind je op de menukaart van Lucifer op de Kleine Berg goed belegde sandwiches (keuze uit licht of donker spelt of pompoen brood), croissantjes en verschillende huisgemaakte taartjes. Aanrader is ook de (eveneens huisgemaakte) granola met yoghurt. Overigens ook mee te nemen voor thuis. Hoewel Lucifer vooral bedoeld is voor ontbijt en lunch (want open van 8/9 tot 18 uur), kun je er ook biertjes en wijntjes krijgen. Met toepasselijke borrelhapjes natuurlijk, geheel in stijl van de rest van de kaart.

Lucifer Specialty Coffee
Kleine Berg 47, Eindhoven

Eindhoven_lucifer-koffie

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression