kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1

Starbucks Coffee - op drie plekken vertegenwoordigd

Een beetje grote stad heeft minimaal een paar vestigingen van de Amerikaanse koffieketen Starbucks. In dat opzicht telt Eindhoven met drie filialen in ieder geval ook mee.

Over de vraag of koffie van Starbucks nou echt de hype waard is, lopen de meningen behoorlijk uiteen. De een zweert erbij, de ander gruwt ervan. Feit is in ieder geval dat je nog steeds veel mensen ziet lopen met bekers met dat groene vrouwtje erop, dus dat zegt genoeg.

Eindhoven_Starbucks_Coffee-station

En als je niet van koffie houdt (of niet van de koffie van Starbucks) zijn er nog legio andere drankjes om uit te proberen. Befaamd zijn bijvoorbeeld de frappuccino en ice tea. Bovendien zijn bij Starbucks ook heerlijke Amerikaanse zoetigheden verkrijgbaar, zoals rocky road bars, muffins en brownies.

Eindhoven_Starbucks-eindhoven-airport

In Eindhoven vind je Starbucks op drie verschillende plekken: op het centraal station (aan de centrumzijde), op Eindhoven Airport en op the Strip van de High Tech Campus.

Starbucks Eindhoven Airport
Luchthavenweg 25, Eindhoven

Starbucks Coffee
Stationsplein 22, Eindhoven

Starbucks High Tech Campus
HTC 1, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.