eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-2

Interessante informatie en een lekker kopje koffie

Als je van of naar station Eindhoven Centraal loopt, ga je er misschien zomaar aan voorbij: het Coffeelab in de Brandstore Eindhoven. En dat is echt zonde.

Eindhoven_CoffeeLab_station

LET OP: deze zaak is met ingang van 1 mei 2020 gesloten in verband met de start van de bouwplannen voor District E op het terrein bij het station van Eindhoven. Coffeelab is nu te vinden in het pand van lunchzaak Onder de Leidingstraat op Strijp S. Het heet nu Coffeelab STRP.

Waarom zou je niet even de tijd nemen om hier én interessante informatie over de stad te vinden én ondertussen te genieten van een heerlijk kopje koffie in een inspirerende ruimte? Het experimentele gehalte van de naam Coffeelab slaat natuurlijk op dat van de Brainport regio waartoe Eindhoven behoort. Het is (gelukkig) niet zo dat je hier experimentele koffie krijgt. Sterker nog: de verschillende varianten die ze er serveren, smaken heerlijk.

Eindhoven_CoffeeLab-koffie

Je kunt ook fijn en gezellig zitten in Coffeelab Eindhoven, da’s net zo belangrijk natuurlijk. En ondertussen kijk je uit op de onophoudelijke stroom reizigers die voorbij komt. Altijd leuk om mensen te kijken, zeker als die zo divers zijn als de inwoners en bezoekers van Eindhoven.

Coffeelab
Stationsplein 17, Eindhoven

Eindhoven_CoffeeLab_station

Eindhoven_coffeelab-koffie

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.