kerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazza

Bij DENF Coffee proef je de passie

Koffie is heel belangrijk bij koffiebar DENF in Eindhoven, maar het is zeker niet de enige reden om hier naartoe te komen.†Ook voor een smaakvol ontbijt, gezonde lunch, een lekker glas wijn en hapjes kun je hier terecht. Door de gratis WiFi is het een leuke plek om te werken of studeren onder het genot van een lekker kopje koffie.

DENF Coffee aan het Clausplein serveert koffie uit eigen branderij. Eigenaar Daan Verleg heeft al twee jaar een eigen koffiebranderij waarbij hij restaurants en kantoren voorziet van koffie. In 2016 ging zijn grote droom in vervulling met de opening van kofiebar DENF in de Witte Dame in het centrum van Eindhoven. Vlakbij de Design Academy Eindhoven, Fontys Hogeschool en de Openbare Bibliotheek.

Eindhoven_denf-koffie

Eigenaar Daan gelooft in eerlijke koffie en selecteert duurzaam geteelde koffiebonen, fairtrade koffiebonen en biologische koffiebonen. De bonen komen uit onder andere Guatemala, EthiopiŽ, Rwanda en Nicaragua, zo mogelijk direct bij de boer. De bonnen worden op ambachtelijke wijze gebrand, in kleine hoeveelheden voor de versheid.

De barista's laten je het ambacht van koffiemaken zien en proeven. In de ruimte bij de koffiebrander geeft Daan regelmatig trainingen. Heb je weinig tijd? Neem dan een vers gemalen bonenkoffie bij de take away of koop wat Denf Coffee bonen en probeer het thuis. Dagelijks geopend (behalve zondag) van 08.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur.

DENF Coffee
Clausplein 4, Eindhoven†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression