kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttoren

Interessante ontmoetingen in de kleinste ruimte op Strijp - S

De kleinste ruimte op Strijp–S in Eindhoven is ook de gezelligste; Het barretje van het Ketelhuis. Naast koffie kun je er ook vers gebakken koek en taart en goed belegde broodjes krijgen.

Eindhoven_koffiebarretjjHet barretje van Het Ketelhuis is van 's ochtends tot 's avonds geopend.  Ze zetten er versgemalen koffie met keuze uit verschillende koffiebonen. Ze serveren ontbijtjes, lunch, huisgebakken taarten en verschillende hapjes. Bij goed weer te nuttigen op het terras, omringd door de historische fabriekspanden van Strijp S. Bij slecht weer zit je binnen heel krap, maar dat zorgt ongetwijfeld voor interessante ontmoetingen.

Het eten wordt gemaakt met ingrediënten uit hun eigen gaarde, eigen keuken en eigen bakkerij. Zo worden de geserveerde groenten en vlees in het eigen foodlab gepekeld en komt de honing van eigen bijen van het dak. Bij het Ketelhuis en dus ook bij Het Barretje maken ze alles zelf en alles wordt vers bereid.

Start je avond in het Barretje met een borrel bij het buitenvuur en ga daarna verder naar restaurant Ketelhuis voor een uitgebreid diner. Het gezellige barretje heeft boven, beneden en op het grote, zonnige terras plaats om te zitten, te eten en te drinken. En op vrijdag, zaterdag en zondag shaked het Ketelhuis cocktails!

Het barretje van Het Ketelhuis
Ketelhuisplein 1, Strijp-S, Eindhoven

Eindhoven_Strijp_S_Koffiehuisje

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.