eindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1

Ambachtelijk schepijs bij IJshoekske D'Anna

In de Hoogstraat ligt, net buiten het centrum van Eindhoven, ijssalon D'Anna, ook wel IJshoekske genoemd. Al het ijs wordt hier ambachtelijk bereid volgens Italiaanse traditie.

Eindhoven_ijshoekske-ijssalon-ana

In het ruime assortiment van IJshoekse D'Anna tref je de bekende traditionele smaken, als stracciatella, mango, chocolade en aardbei, maar de eigenaars experimenteren er ook graag op los met nieuwe smaken en combinaties, zoals yoghurt-sinaasappel en caramel-zeezout.

Eindhoven_ijshoekske-ijssalon-anna

Naast het ambachtelijke schepijs biedt D'Anna ook overheerlijke milkshakes, Siciliaanse broodjes met ijs en diverse Italiaanse koffies van Portioli, zoals cappuccino, latte macchiato en espresso. Voor de liefhebbers is er ook een ruim keuze aan thee.

Eindhoven_ijshoekske-ijssalon-anna

Het interieur van de ijssalon is Amerikaans retro in de jaren vijftig-stijl, met mooie banken en een Wurlitzer jukebox uit 1956. De ijssalon deelt het pand met de IJsblokjestaxi.

Eindhoven_ijshoekske-ijssalon-anna

Vanaf half maart gaat de ijssalon open en kun je van dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 19.00 uur terecht voor een heerlijk ijsje. Zodra de dagen langer en warmer worden, worden deze openingstijden verruimt.

IJshoekske díAnna
Hoogstraat 76, Eindhoven

Eindhoven_ijshoekske

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven