kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazza

Bastani: dagelijks verschillende ijssmaken uit eigen keuken

Vraag een Eindhovenaar waar hij op een mooie zomeravond in de stad een ijsje gaat halen en het antwoord is hoogst waarschijnlijk: bij Bastani. Bij deze welbekende ijssalon op de hoek van de Vrijstraat en de Keizersgracht zie je in het hoogseizoen dan ook steevast mensen op het terras genieten van een heerlijk ijsje.

De eigenaar van Bastani is een officiŽle SVH meester ijsbereider die dagelijks zijn Ė maar liefst - 39 verschillende ijssmaken vers bereidt in eigen keuken. Het schepijs is onderverdeeld in sorbet- en roomijs (dus op melk- of op vruchtenbasis). Er zijn ongeveer 20 vaste smaken zoals vanille, chocolade, mokka,† stracciatella, citroen, aardbeien, banaan of yoghurt en de rest van het assortiment wisselt per dag. Diabetes ijs is er ook in meerdere varianten.

Eindhoven_Bastani_ijssalon_02.jpg

Verder kun je hier prachtige ijstaarten bestellen, voor een echt feestelijke gelegenheid. En wil je het nog groter aanpakken, kies dan voor een uitgebreid ijsbuffet, waarbij werkelijk van alles mogelijk is: diverse ijssoorten zoals parfait, mousse, semi-freddo en bavaroise, maar ook glaasjes gevuld met ijs, parfait, bavaroise of panna cotta.

Eindhoven_Bastani_ijssalon.jpg

IJssalon Bastani
De Stadspoort 2, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo