eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttoren

Prima kamers voor een prima prijs en gratis gezelligheid

Op papier heeft Hotel Benno ‘slechts’ 2 sterren, maar dan is de Bourgondische gemoedelijkheid vast niet meegerekend. Want dat typeert dit rustieke hotel op het charmante Wilhelminaplein in Eindhoven. Geen luxe hoogstandjes, maar gewoon prima kamers voor een prima prijs. En de gezelligheid van de locatie krijg je er gratis bij.

Want die locatie aan het horecarijke Wilhelminaplein is subliem. Het overzichtelijke plein wordt omringd door statige, historische panden. Hotel Benno is in een van die panden gevestigd en dat geeft al extra cachet. In de zomer kijk je uit op de vele, vaak overvolle terrassen op het plein. Als je van muziek houdt, zit je hier zeker goed, want in de cafés en op het plein zelf worden regelmatig live optredens en festivalletjes georganiseerd.

Reserveer hier een kamer in het Benno Hotel

Eindhoven_Hotel_Benno_01.jpg

Vanuit het Wilhelminaplein kun je heel makkelijk alle kanten van Eindhoven op. Maar voor bijzondere gastronomie hoef je niet ver te lopen. In de nabije omgeving zitten kwalitatieve restaurants waar de hogere kookkunst tot in de puntjes verzorgd is. Teveel van het goede? Een snelle hap is net zo makkelijk te halen in deze buurt.

Overigens beschikt Hotel Benno ook over een restaurant, waar de kaart overeenkomt met de kamers van het hotel: eenvoudig maar netjes en goed.

Eindhoven_Hotel_Benno_02.jpg

Hotel Benno
Wilhelminaplein 9, Eindhoven

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.