eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4

Overnachten met een glimlach

Wie wil logeren in het alleroudste stukje Eindhoven, de Markt, hoeft niet ver te zoeken. Op nog geen vijf minuten loopafstand van het station ligt hier heel centraal Queen Hotel. Met een eigen lunchroom/restaurant en meer dan genoeg andere culinaire hoogstandjes in de nabije omgeving.

Queen Hotel straalt vriendelijkheid en klasse uit en valt verder op door een sfeervolle ambiance en betrokken personeel. De inrichting is klassiek met moderne voorzieningen. De specialiteit zit ‘m in de persoonlijke benadering die je hier overal terugvindt. Hoewel je echt als een gast wordt behandeld, voel je je er tegelijkertijd erg thuis. ‘Queen Hotel is overnachten met een glimlach en wij doen er alles aan om die vast te houden’, zo is te lezen op de website.

Reserveer hier een kamer in het Queen hotel

Eindhoven_Queen_Hotel_02.jpg

Queen Hotel heeft 3 verdiepingen met 40 kamers en, voor de rokende medemens heel belangrijk: op één vleugel (5 kamers) mag gerookt worden. In de Royal rooms krijg je – als aanvulling op de standaard inrichting – een gevulde minibar, een fruitschaal, theevoorziening en een Nespresso apparaat met verschillende koffievarianten. Hoewel het hotel middenin de bruisende binnenstad van Eindhoven ligt, zijn de kamers rustig genoeg voor een goede nachtrust. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon mee gaan bruisen, je bed is immers niet ver weg.

Het restaurant (met in de zomermaanden een groot terras) is het visitekaartje van Queen en heeft veel weg van een grand café. Ruim maar knus, met sfeervolle verlichting, stevig meubilair en een opvallend koepeldak. En bovendien erg lekker eten. Naar eigen zeggen ‘niet de pretenties van een sterrenrestaurant, maar de gast mag zich best even een ster voelen'. En dat zegt eigenlijk alles.

Eindhoven_Queen_Hotel_01.jpg

Queen Hotel
Markt 7, EindhovenLocatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven