eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouw

Hotel Parkzicht

Hotel Parkzicht in Eindhoven is een pittoresk hotel met uitzicht op het Stadswandelpark, vlakbij het Parktheater en natuurgebied de Genneper Parken.

Hotel Parkzicht is heel fijn gelegen in een groene, rustige omgeving maar toch nog op loopafstand van het centrum van Eindhoven (maar niet om de hoek, dus je moet wel goed ter been zijn). Hotel Parkzicht biedt verschillende kamers aan. Bijna de helft van de kamers heeft een prachtig uitzicht op het Stadswandelpark. De andere kamers aan de achterzijde van het pand hebben deels zicht op de binnentuin of de luxe villawijk achter het hotel. Gasten kunnen hun auto gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel.

Reserveer hier een kamer in Hotel Parkzicht

Eindhoven_parkzicht-hotel

Tip: bij Hotel Parkzicht kun je (ook als je er niet te gast bent) een uitgebreide en prachtig verzorgde high tea doen in het bourgondische restaurant THYM. Met een vers soepje, luxe sandwiches en heerlijke zoetigheid. Echt een aanrader.

Hotel Parkzicht Eindhoven
Alberdingk Thijmlaan 18, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.