kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1

The Social Hub

The Social Hub in Eindhoven is geen standaard slaap- en ontbijt hotel. Het richt zich op studenten die een kamer zoeken, expats die een shortstay of longstay woonruimte zoeken én gewone hotelgasten. In verblijf variërend van één nacht tot één jaar.


Eindhoven_Student_Hotel

Het hotel in de opvallende toren van bijna 80 meter hoog aan de Stationsweg in het centrum van Eindhoven heeft maar liefst 400 kamers. Studenten kunnen er terecht voor een gemeubileerde kamer met gedeelde keuken, voor young professional's en expats zijn er studio's en als 'gewone' hotelgast kun je er natuurlijk ook overnachten. Met name de kamers in de bovenste verdiepingen zijn voor hotelgasten gereserveerd. Zij kunnen daar genieten van een prachtig uitzicht over Eindhoven. Het vernieuwende concept speelt in op de behoefte van de ruim 28.000 ‘next generation’ studenten in Eindhoven en de vele expats die de stad voor kortere of langere tijd ontvangt.

Reserveer hier een kamer in de Social Hub

Eindhoven_Student_Hotel

Restaurant
Dank zij de mix aan gasten en de inrichting van het hotel en de kamers heeft The Student Hotel een informele en ontspannen sfeer. In restaurant The Pool kun je van 7.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur 's avonds terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant is gespecialiseerd in meditteraanse gerechten. Ook voor een lekkere cocktail of borrel kunnen bezoekers hier terecht.

Eindhoven_Student_Hotel_restaurant

Voor flexwerkers is er een workspace en daarnaast beschikt het hotel over twee verschillende Classrooms en één Boardroom, elk met een eigen karakter. De Classrooms en Boardroom zijn geschikt voor vergaderingen en presentaties voor gezelschappen tot 42 personen. Ook is er een auditorium met honderd plaatsen voor presentaties en trainingen. Met een fitnessruimte, pool- en tafeltennistafels is er ook ruimte voor sport en ontspanning. Studenten kunnen zich voor hun studie terug trekken in de bibliotheek en studiezaal.

The Social Hub
Stationsweg 1, Eindhoven

(foto's Albert van den Boomen)

Eindhoven_Student-Hotel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression