eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terras

Robuust en industrieel met een hoog rock-'n-roll gehalte

Een van de nieuwste aanwinsten in de categorie bijzondere hotels in Eindhoven is The Blue Collar Hotel, gevestigd in het Klokgebouw op het hippe Strijp-S. Een robuust en industrieel concept vol oude fabriekselementen en voorzien van een hoog rock-'n-roll gehalte, dat zich al snel in de kijker speelde en in de zomer van 2015 zelfs de eervolle vermelding kreeg als De Mooiste Bar van Nederland.

Om daarmee dan ook te beginnen: die bar is inderdaad een lust voor het oog. Het jurycommentaar: ‘Stoer, uitdagend, functioneel, je blijft hier wel even kijken, zorgt voor interactie, uitstekend, met respect voor het verleden en afgestemd op de toekomst, unieke materialen’. Daar valt weinig meer aan toe te voegen.
Behalve dan dat het Blue Collar Hotel ook nog beschikt over een groot terras met een wijd uitzicht op Strijp-S, een geluiddichte concert− en theaterzaal inclusief podium en de Starlight Lounge (op de bovenste verdieping) met een spectaculair uitzicht over Strijp-S en Eindhoven.

Reserveer hier een kamer in het Blue Collar Hotel

Eindhoven_Blue_Collar_Hotel_03.jpg

Themakamers
Het hotel heeft bovendien verschillende themakamers en suites, die helemaal aansluiten op het kenmerkende rauwe randje. Je kunt kiezen uit The Burlesque Suite Gold, The Burlesque Suite Silver of The Jacks Room (inclusief een Jack Daniels verrassing). Verder zijn er nog 15 ‘gewone’ 2-persoonkamers en 18 2-persoonskamers met zithoek.

Eindhoven_Blue_Collar_Hotel_04.jpg

Hostel
Ook voor reizigers met een klein budget is The Blue Collar Hotel een goede keuze. Op de eerste verdieping is namelijk een Hostel gevestigd met een gemengde slaapzaal voor 34 personen, een dames slaapzaal voor 12 personen, 7 vierpersoonskamers en 1 mindervalide kamer (deze heeft als enige in het hostel eigen sanitaire voorzieningen).

Eindhoven_Blue_Collar_Hotel_02.jpg

Blue Collar Hotel
Klokgebouw 10, Eindhoven

Eindhoven_Blue_Collar_Hotel_01.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression