eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terras

Stijlvolle kamers en een schoonheidssalon als bonus

Wil je graag middenin het hart van Eindhoven logeren en houd je van een beetje luxe? Dan is het Pullman Eindhoven Cocagne hotel een goede optie. Met een eigen schoonheidssalon als heerlijke bonus.


Pullman Eindhoven Cocagne ligt praktisch op kruipafstand van het treinstation, maar mocht je veel bagage hebben, dan kun je zelfs nog met de bus die nagenoeg recht voor de deur stopt. Het hotel kijkt uit op het sfeervolle winkelcentrum De Heuvel, dus na een dagje shoppen berg je al die nieuwe waar in een mum van tijd weer veilig op in je hotelkamer. Kun je daarna weer net zo makkelijk de stad in voor een goede maaltijd.

Reserveer hier een kamer in Pullman Eindhoven Cocagne

Eindhoven_Pullman_hotel

Al hoef je daarvoor eigenlijk niet eens het hotel uit, want Pullman Eindhoven Cocagne heeft zelf een prima restaurant met Franse keuken. Dus dat is sowieso culinair. Bovendien kun je tot 22 uur terecht in het restaurant. En de bar is nog langer open, om ís avonds nog even na te genieten van een indrukwekkende dag in Eindhoven. Restaurant en bar beschikken over een open keuken, een chef's table, een ruime Vinoteca met uitgelezen wijnen en een Tresor Digestif.

Verder heeft het viersterren hotel Pullman Eindhoven Cocagne 320 stijlvolle hotelkamers, dus de kans is klein dat daar niets van jouw gading tussen zit.

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne
Vestdijk 47, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.