kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazza

Crown Hotel - wakker worden midden in Eindhoven

Overnachten kan in Eindhoven op alle mogelijk manieren. Dus ook ‘gewoon in een goed hotel’. Zoals het Crown Hotel Eindhoven, waar met 135 kamers meestal wel plek is. Dit hotel ligt aan de Vestdijk vlakbij het centrum van Eindhoven. 


Dankzij die ligging ben je vanuit het Crown Hotel Eindhoven in een mum van tijd bij veel leuke restaurantjes, lunchzaakjes, winkels en uitgaansgelegenheden in Eindhoven. Bovendien ligt het treinstation praktisch om de hoek, dus dat is handig. Ook andere bezienswaardigheden zijn vlakbij, zoals het Beursgebouw, Muziekcentrum Frits Philips, winkelcentrum De Heuvel en het PSV-stadion.

Reserveer hier een kamer in het Crown Hotel


Eindhoven_Hampshire_hotel-crown

Crown profileert zijn vestiging als een design-hotel in designstad Eindhoven. Het hotel heeft 135 comfortabele kamers. De moderne kamers zijn verdeeld in meerdere types, zodat er voor ieder wat wils is. In het restaurant kun je terecht voor  ‘eerlijke gerechten zonder fratsen’. 

Crown Hotel Eindhoven
Vestdijk 14-16, Eindhoven

Eindhoven_hamshire-crown-hotel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.