eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1

Handige app voor Eindhoven

Een handige app voor een bezoek aan Eindhoven is de Eindhoven-app van CityInformation. Hier staat werkelijk alles wat je wil weten over Eindhoven bij elkaar! Het lokale nieuws, lokale evenementen en exposities in een handige Agenda, de mooiste plekjes van Eindhoven, de beste restaurants voor een ontbijt, lunch of diner en de hotspots om koffie te drinken of een heerlijk ijsje te eten.

Net als meer dan duizend andere steden is Eindhoven sinds kort ook aangesloten op de CityInformation app. De kracht van deze gratis app schuilt in het lokale aspect en de alles-in-één oplossing die de app biedt. CityInformation brengt meerdere lokale aspecten van een stad samen in één online community. Een gebruiker van de Eindhoven CityApp heeft zodoende eenvoudig toegang tot o.a. het lokale nieuws, de lokale horeca, cultuur, evenementen en nog veel meer. Met de all-in-one app van CityInformation worden veel individuele apps overbodig, waardoor je veel ruimte kunt besparen op je telefoon of tablet. De CityApp voor Eindhoven is een samenwerking tussen Eindhoven-Now.nl en CityInformation.

Eindhoven_app-cityinfo

Nieuws, evenementen en tips
De gebruiksvriendelijke CityApp is ideaal voor zowel inwoners als bezoekers van Eindhoven en ruim 1000 andere steden. Met de CityInformation App blijf je altijd op de hoogte van alles wat er speelt in Eindhoven of de stad die je bezoekt. Lees het lokale nieuws, bekijk de lokale evenementen als de Dutch Design Week, GLOW en de Marathon en ga op zoek naar de mooiste plekjes en de beste restaurants van de stad.

Lees het laatste nieuws van PSV en FC Eindhoven, check het bioscoop- en theateroverzicht en de beste lokale deals. Je plant eenvoudig een reis met de geïntegreerde OV reisplanner terwijl je luistert naar je favoriete (lokale) radiostation. Kortom, alles wat je nodig hebt vind je gemakkelijk en snel in de Eindhoven app van CityInformation!

Eindhoven_app-cityinfo

Andere steden
Je kunt in de app ook heel gemakkelijk switchen naar een andere stad, zonder dat je weer iets moet downloaden. Van Eindhoven naar Amsterdam, van Barcelona naar Parijs of van Berlijn naar Londen. Met de 'wissel van stad' functie heb je toegang tot alle informatie over meer dan 1000 steden over de hele wereld. Hiermee is CityInformation 's werelds grootste platform op het gebied van steden-apps. Bekijk in iedere stad de beste restaurants, het bioscoop- en theateroverzicht en reserveer binnen enkele clicks je tafeltje of tickets!

Gratis downloaden
Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt in Eindhoven of een andere stad of een stad ontdekken tijdens een citytrip? Download dan nu de gratis CityInformation App!  Met de CityInformation App heb je de meest actuele informatie van elke stad eenvoudig binnen handbereik.

De app is gratis beschikbaar voor iOS, Android en Windows 10. Zoek op 'Eindhoven' of 'CityInformation' in de App Store, de Play Store of de Microsoft Store en download de Eindhoven CityApp. Of download direct de app op je smartphone of tablet via deze link.

Eindhoven_Cityinformation-logo

Video
Bekijk ook de video over de app van CityInformation:

CityInformation app

Video over de gratis app van CityInformation

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven