eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2

Gratis Wifi in binnenstad Eindhoven

Vanaf oktober 2015 kunnen bezoekers van het centrum van Eindhoven 24 uur per dag gebruik maken van gratis Wifi. Tot voor kort was dat één uur per dag.

Eindhoven_wifi-internetCitymarketing-organisatie Eindhoven365 startte in 2012 met het aanbieden van één uur per dag gratis draadloos internet in het centrum van Eindhoven. Sinds 17 oktober 2015 is het Eindhoven Free Wifi netwerk opgeschaald van één uur per dag naar 24 uur per dag en zeven dagen per week gratis wifi in de binnenstad.

Alle hotspots zijn ingericht voor de snelle 5 Ghz bandbreedte. Daarnaast zorgt een verhoogde upload- en download-snelheid, van 2 Mbit/s naar 5 Mbit/s, voor een goede snelheid op alle moderne mobiele media. Bezoekers van het stadscentrum in Eindhoven kunnen zo snel hun mail ophalen, sociale media bekijken en updaten, en een plattegrond raadplegen. En natuurlijk ook de tips van Eindhoven-Now bekijken!

Hotspots
De hotspots bevinden zich vooralsnog op de drukbezochte hoofdlocaties in het centrum van Eindhoven: Centraal Station zuidzijde, Busstation Neckerpsoel (aan de noordzijde van het station), Stationsplein en Dommelstraat, Markt, Catharinaplein, Stadhuisplein, Stratumseind en het Wilhelminaplein. Op termijn wordt het dekkingsgebied verder en fijnmaziger uitgebreid. 

Eindhoven_Centrum_piazza

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression