kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoren

Veel leuke initiatieven op cultureel gebied

Eindhoven is een stad in volle bloei en dat betekent dat er ook steeds meer te doen is. Uiteraard kun je elke avond wel terecht in een van de leuke horecazaakjes die de stad rijk is. Maar ook het aantal speciale evenementen en festivals neemt alleen maar toe.

De belangrijkste grotere (jaarlijks terugkerende) evenementen in Eindhoven vind je uiteraard ook in de Agenda op deze website, inclusief een korte beschrijving. En dat is al een hele waslijst. Maar daarnaast zijn er in Eindhoven het hele jaar door ontzettend veel leuke initiatieven op cultureel gebied.

Eindhoven365
Wil je graag weten wat er te doen is tijdens jouw bezoek aan Eindhoven? Daar heeft de citymarketingorganisatie Eindhoven365 een handige agendafunctie voor. In deze complete agenda kun je uiteraard op datum zoeken, maar ook op specifieke onderwerpen, zoals het seizoensgebonden programma, activiteiten met kinderen, design, urban en festivals. Verder staan de meest interessante hoogtepunten voor de komende week al handig op de homepage. Bekijk de Agenda van Eindhoven365 via deze link.

Eindhoven_faithless-strijp-s

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.