kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4

Kleine zaak met een heel ruim en bijzonder drankaanbod

De allerkleinste plek in Eindhoven voor een drankje is meteen ook de oudste en daarmee officieel een monument. Met dertig gasten zit The Little One Bar propvol. Maar, zoals men er zelf zegt: wat ontbreekt aan ruimte, wordt meer dan goedgemaakt met karakter.

Dat geeft meteen aan waarom deze superkleine bar al zo lang een geliefde plek is in Eindhoven. De beperkte ruimte maakt dit bruine café juist alleen maar persoonlijker. Bovendien is het drankaanbod juist heel ruim en met name liefhebbers van een goede whisky, likeur of cocktail moeten hier echt eens aanschuiven. Er staan merknamen op de kaart waar een kenner een moord voor zou doen.

Eindhoven_Little_One_Bar_02.jpg

Denk er bij een bezoekje aan The Little One ook aan om je camera mee te nemen. Want wie denkt dat vanwege de minimale omvang de aankleding sober is gehouden, heeft het mis. De hele zaak hangt vol met gekke snuisterijen: instrumenten, landbouwmateriaal, ondergoed, knuffels, om maar een paar dingen te noemen.

Eindhoven_Little_One_Bar_03.jpg

Juist vanwege die diversiteit in drankjes en aankleding is The Little One Bar geliefd onder ontzettend veel verschillende mensen. Gelukkig is er ook een klein terrasje, geheel in stijl, anders zouden elke week veel fans teleurgesteld voor de deur staan. 

Eindhoven_Little_One_Bar_01.jpg

The Little One
Jan van Lieshoutstraat 26, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.