kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3

Minibar - klein, maar absoluut heel fijn

Wie het kleine niet eert, doet er toch goed aan om eens naar de Minibar in de Bergen in Eindhoven te gaan. Want zo klein als dit zaakje is, zo gezellig is het zeker ook. En je kunt er terecht voor een goede cocktail of andere sterke drank.

Dit bescheiden zaakje is heel smal, maar weet het beste te maken van de beperkte ruimte. Qua interieur is van de nood een deugd gemaakt door alles heel huiselijk en comfortabel te houden. De nadruk ligt hier op de bar, waar je een keur aan goede drankjes kunt krijgen. Met de betere bieren, likeuren en een uitgebreide cocktailkaart kun je hier met elk soort gezelschap prima aanhaken.

Eindhoven_De_Minibar_02.jpg

Omdat het binnen zo klein is,† hoort er ook een uitgebreid terras bij de minibar. In dezelfde sfeer met gezellige banken en grote kussens. Op weekendavonden is dit terras echter ook veel te klein. Dan neemt het publiek de halve straat in beslag. Klein, maar absoluut heel fijn dus.

Eindhoven_De_Minibar_03.jpg

De Minibar
Kleine Berg 60, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.