kerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3

Populaire plek om samen een goed glas te delen

De naam van dit café (en eetlokaal) nodigt natuurlijk uit tot voor de hand liggende woordgrappen. Ook in deze rubriek is het inmiddels de hoogste tijd voor de Hoogste Tijd.

Overdag zit je bij de Hoogste Tijd goed voor een lekkere lunch of een gezellig drankje, bijvoorbeeld als afsluiting van een druk dagje winkelen aangezien de Hoogste Tijd middenin het centrum van Eindhoven ligt. Maar zodra de avond valt, is de serene rust vaak ver te zoeken.

Eindhoven_Hoogste_Tijd_lunchroom.jpg

Veel Eindhovenaren weten de weg hiernaartoe feilloos te vinden als ze samen een goed glas willen delen. Deze zaak is 7 dagen per week open en je krijgt er vele verschillende bieren, wijnen en cocktails.

In het weekend zorgt een dj vaak voor goede muziek en dan mag er zeker gedanst worden. Dat doen de meeste bezoekers overigens ook, hoewel het officieel geen discotheek is. Maar wie vanaf een afstand aankomt en de grote drukte en bedrijvigheid al buiten op straat ziet, zou zomaar anders kunnen denken.

Hoogste Tijd
Vrijstraat 38, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo