kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouw

Prachtige cocktails met een fabuleuze smaak bij cocktailbar Mundial

Als je van een drankje echt een beleving wilt maken, kom dan naar cocktailbar Mundial in Eindhoven. Deze drie verdiepingen tellende bar staat helemaal in het teken van loungen met een prachtige vers gemaakte cocktail als uitzicht.

Pronkstuk in deze zaak is zonder twijfel de indrukwekkende bar van hout en spiegelglas, met zoveel soorten drank dat het personeel er alleen met een verschuifbare ladder bij kan. Maar wat wil je ook, aangezien er meer dan 1000 verschillende cocktails te krijgen zijn.

Eindhoven_Mundial_cocktailbar.jpg

En die cocktails smaken niet alleen fabuleus, ze zijn bovendien een lust voor het oog. De professionele bartenders (overigens vaak ook een lust voor het oog, dames..) zijn speciaal opgeleid tot het maken van de meest diverse drankjes en dat doen ze dus met verve. Vaak is het maken van die cocktails al een attractie op zichzelf, dus als je vanwege drukte geen plekje kunt vinden op een van de relaxte bankjes, zit je aan de bar zeker niet verkeerd.

Cocktailbar Mundial
Dommelstraat 13, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven