kerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazza

Dr Ink - hard liquor bar met een rauwe rock-‘n-roll uitstraling

Deze ‘hard liquor bar’ heeft zich in relatief korte tijd ontpopt tot een van de meest populaire uitgaansgelegenheden in Eindhoven. Dat heeft veel te maken met het uitgebreide assortiment drankjes en cocktails, maar zeker ook met de rauwe rock-‘n-roll uitstraling.

In deze bar kijk je je ogen uit, ook (of juist) als het niet druk is. Bij binnenkomst vraag je je even af of je niet per ongeluk in een tattoozaak of een burlesque bar terecht bent gekomen. De gedimde lichten, rode velours banken en knusse hoekjes om je af te zonderen zorgen meteen voor een stoere doch intieme sfeer.

Eindhoven_Dr_Ink_02.jpg

Maar zodra het druk wordt, slaat die sfeer helemaal om in gezellige uitbundigheid. En druk is het hier in het weekend eigenlijk altijd wel. Vanaf middernacht staan er net zoveel mensen buiten op het terras als binnen in de zaak. Tot die tijd kun je hier nog relatief rustig genieten van een straffe whisky, een goed biertje of een verfijnde cocktail.

Eindhoven_Dr_Ink_01.jpg

Dr. Ink
Kerkstraat 28, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo