indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4

Afzakken met een goed glas wijn

Alleen al van de naam word je vrolijk. Wijnbar-restaurant De Lach nodigt dan ook uit om na een lange dag stadswandelen in Eindhoven in stijl af te zakken met een goed glas wijn. Al kun je er ook je (vakantie)dag beginnen, want de zaak is vanaf 12 uur open.

Let op: dit restaurant is PERMANENT GESLOTEN

Dus ook een goede uitvalsbasis om je dagbesteding in Eindhoven uit te stippelen onder het genot van een smakelijke lunch. Want daar heeft De Lach een prima kaart voor met luxe belegde broodjes, rijke maaltijdsalades en verse soepen. De avondkaart is in dezelfde stijl opgesteld met culinaire gerechten en kwalitatieve ingrediŽnten.

Eindhoven_de-lach-restaurant

Maar ook voor de kleine trek kun je in Wijnbar-restaurant De Lach prima terecht, want wie borrel zegt, hoort natuurlijk ook hapje. En over die borrel gesproken; dat is natuurlijk de specialiteit van het huis, als wijnbar zijnde. Hier kun je dan ook kiezen uit heel veel originele wijnen en diverse soorten gedistilleerde dranken.

Eindhoven_restaurantDe-Lach-

In het restaurant kun je culinair genieten van de a la carte menukaart of het 3 tot 12 gangen amuse diner. Op donderdag- en vrijdagavond is er vaak live muziek of een dj in huis. De wijnbar is van zondag tot en met woensdag open tot 24.00 uur, op donderdag tot 01.00 uur en vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. De keuken sluit om 21.30 uur.

Wijnbar De Lach
Kleine Berg 23, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven