kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-3

Altijd met een good mood weer naar buiten

Kan een naam veelzeggender zijn? Bij restaurant Mood in Eindhoven weet je dus precies wat je krijgt. En dat is niet alleen goed, maar ook een stuk uitgebreider dan je vooraf kunt bedenken.

Mood heeft een lunchkaart, dinerkaart, Aziatische kaart, seizoensmenu, wijnkaart en zelfs een heus Mood Menu voor €37,50, met keuze uit heerlijke culinaire gerechten als sushi & Sashimi & Tempura garnalen, oesters met limoengel en frambozenvinaigrette, gestoomde coquilles, Koreaanse biefstukjes en meer.

Eindhoven_Mood_restaurant.jpg

Koopjesjagers zijn bij Mood Drinks & Food in Eindhoven ook aan het juiste adres, want voor groepen vanaf 10 personen kun je, in combinatie met een menu, een voordelig drankarrangement bestellen; 2,5 uur onbeperkt bier, huiswijnen en frisdranken voor €17,50 p.p. Verder geldt elke zaterdag van 14 tot 17 uur Happy Hour; lekkere hapjes (van sushi tot saté en loempia's) voor kleine prijsjes. Dan ga je altijd met een good mood weer naar buiten.

Mood Drinks & Foods
Keizersgracht 6, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone