eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazza

Mangiare: pure, authentieke producten en typisch Italiaanse recepten

Liefhebbers van de betere Italiaanse keuken weten Trattoria Mangiare in Eindhoven al jaren te vinden. Het is een populaire zaak voor lunch of diner waar je bij goed weer bovendien heerlijk op het terras en in de binnentuin kunt genieten.

Een beetje pretentieus is het allemaal wel bij Trattoria Mangiare, maar dat mag want de kwaliteit van het eten en de sfeerbepalende inrichting rechtvaardigen dat helemaal. Het zorgt bovendien voor een even stijlvolle klandizie en zeker met een zakelijk  gezelschap ben je hier aan het juiste adres. Ook een plek bij uitstek om gezellig te borrelen ‘s avonds of in het weekend. De borrelhapjes liegen er niet om; bruschetta's, een bordje echte parmaham met focaccia of lamskoteletjes uit het vuistje.

Eindhoven_Mangiare_02.jpg

Wat de kaart betreft, laat de invulling zich niet moeilijk raden: pasta’s, pizza’s, ciabatta‘s, eigenlijk alles wat Italiaans is. Bovendien wordt alleen maar gebruik gemaakt van pure, authentieke producten en typisch Italiaanse recepten. Alle gerechten zijn dagvers en huisgemaakt. De huisgemaakte Tiramisu is een absolute aanrader. En saai wordt het nooit, want de menukaart verandert met de seizoenen mee. Buiten de kaart om serveren ze ook dagelijks wisselende specialiteiten.

Ben je zo te spreken over het eten dat je het graag mee naar huis zou willen nemen, dan kan dat (deels). Bij Trattoria Mangiare in Eindhoven kun je namelijk ook verschillende producten kopen, zoals de befaamde truffelmayonaise, olijven, een mooie fles wijn of prosecco en de ‘beroemde bruschetta's’.

Eindhoven_Mangiare.jpg
Trattoria Mangiare
Kleine Berg 67A, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.