kerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1

Klassiek in een modern jasje met wereldse invloeden

Een ander restaurant in Eindhoven met een Michelinster is Wiesen. Een knus zaakje dat een beetje verstopt zit in het charmante kronkelstraatje de Kleine Berg. De kaart is naar eigen zeggen ‘klassiek in een modern jasje met wereldse invloeden’.

In relatief korte tijd is Wiesen tot een populaire culinaire hotspot geworden binnen Eindhovense kringen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de kwaliteit en de diversiteit van de gerechten, maar net zo veel met de gemoedelijke ambiance van de inrichting. Het restaurant huist in een smal pand, maar dat wordt ten volste benut en op de juiste manier.

Verder kun je bij Wiesen in Eindhoven à la carte eten (en daarbij kiezen uit de meest uitnodigende gerechten), maar je kunt ook gaan voor het verrassingsmenu. In 3, 4 of 5 gangen krijgen je smaakpapillen dan een avontuurlijke avond die zeker niet tegen zal vallen. Daarnaast adviseert het restaurant zelf ook een tapas menu met een aantal Signature gerechtjes die de stijl van de keuken goed weergeven.

Eindhoven_Wiesen_restaurant.jpg

Overigens is Wiesen niet alleen een fijne plek voor diner, maar je kunt er ook heerlijk uitgebreid lunchen. Daarvoor zijn verschillende arrangementen mogelijk. En om de keuzestress nog wat lastiger te maken, heeft Wiesen in Eindhoven ook een uitgebreide wijnkaart met ‘traditionele en uitdagende wijnen’, samengesteld door de Maître-Sommelier van het huis. Santé!

Eindhoven_Wiesen_02.jpg

Restaurant Wiesen
Kleine Berg 10, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression