kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2

Na twee jaar de eerste Michelinster

Restaurant Zarzo in Eindhoven opende in 2013 zijn deuren in Eindhoven en kreeg twee jaar later al zijn eerste Michelinster! Knappe prestatie voor de jonge ondernemer die het etablissement runt.

Zarzo kookt volgens ‘een eigentijdse keuken met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken’, want daar liggen de roots van eigenaar Adrian Zarzo (door restaurantgids GaultMillau verkozen tot ‘Talentvolste sommelier van het jaar’ en ‘Beste jonge kok van Europa’). Streekproducten en natuurlijke ingrediënten voeren de boventoon in zijn gerechten.

Eindhoven_restaurant-zarzo

Bij Zarzo kun je verschillende menu’s kiezen, van 3 gangen voor 39 euro tot de Zarzo Especial voor 73 euro. De kaart biedt een combinatie van Spaanse en Nederlandse streekgerechten met daarbij een diversiteit aan bijpassende wijnen. Het restaurant is erg fraai ingericht en kan met twee verdiepingen behoorlijk wat gasten bedienen.

Zowel met een zakelijk gezelschap als voor een bijzonder intiem diner ben je hier aan het goede adres. Vooraf reserveren is, zeker na het behalen van de ster, aan te raden.

Zarzo
Bleekweg 7, Eindhoven

Eindhoven_Zarzo_restaurant

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven