kerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttoren

Waar culinair, kunst, design en technologie samenkomen

Ook zoín inspirerend voorbeeld van creatieve herontwikkeling in Eindhoven is De Kazerne. Een jaarlijkse hotspot tijdens de Dutch Design Week.

De rest van het jaar is De Kazerne ook zeker een prachtige plek om te eten, drinken en cultuur te ervaren. Het pand is, zoals de naam al zegt, een oude kazerne en een aantal jaren geleden helemaal opgeknapt. Nu is het een bijzondere omgeving waar culinair, kunst, design en technologie samenkomen.

Eindhoven_Kazerne_restaurant_01.jpg

Je eet en drinkt in De Kazerne in Eindhoven letterlijk middenin de expositie die er op dat moment te zien is. Altijd apart en vaak met een sterke link naar Dutch design. De maaltijden zijn Italiaans/Mediterraan-georiŽnteerd en alle gerechten worden in eigen keuken gemaakt. Om zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken, wisselt de menukaart regelmatig.

Eindhoven_Kazerne_restaurant_02.jpg

De Kazerne is in korte tijd een geliefde plek geworden voor de internationale inwoners van Eindhoven. Misschien heeft dat iets te maken met de positieve recensie in The New York Times? Als die de weg naar deze interessante hotspot al weet te vinden, dan eigenlijk niemand achter blijven.

Kazerne
Paradijslaan 8, Eindhoven

Eindhoven_kazerne-restaurant

Eindhoven_restaurant-kazerne

Eindhoven_Kazerne_restaurant_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.