kerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terras

Pretentieus eten voor een onpretentieuze prijs

Met de opening van restaurant Wynwood had Strijp-S in Eindhoven er in een klap een veelbelovende speler bij. En de hoge verwachtingen worden zeker waargemaakt.

LET OP: Restaurant Wynwood heeft in 2018 haar naam en formule gewijzigd naar Mood Strijp-S. Het is nu een restaurant met Frans-Aziatische keuken.

Wynwood is opgericht door de Eindhovense horecatycoon Eveline Wu, die chef-kok Wouter van Laarhoven (van restaurant De Molen in Kaatsheuvel, 1 Michelinster) en manager Ron Verhage (werkte bij Fred in Rotterdam, twee sterren) inschakelde om gerechten te maken uit de ‘internationale keuken met de Franse als basis’. Bij Wynwood eet je op topniveau voor een verrassend aantrekkelijke prijs - pretentieus eten voor een onpretentieuze prijs, noemen ze het zelf.

Eindhoven_wynwood-restaurant

Naast lunchen en dineren kun je bij Wynwood ook cocktails drinken, of een deur verder fish & chips halen bij het bijbehorende afhaalloket. Het restaurant is voorzien van een bargedeelte waar bartenders bijzondere cocktails en wijnen schenken en waar barbites worden geserveerd. De bar is ook ‘s avonds open voor gasten die alleen een drankje willen drinken. Buiten is een groot terras. Bij elkaar telt de grote zaak 100 zitplaatsen en 650 vierkante meter. De naam is gekozen naar voorbeeld van een hippe kunstenaarswijk in Miami, omdat Strijp-S volgens Wu diezelfde sfeer uitademt.

Mood Strijp-S
Torenallee 40-08, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo