eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3

Een Michelin-ster en het mooiste uitzicht van Eindhoven

Zonder twijfel is De Karpendonkse Hoeve het restaurant met het mooiste uitzicht van Eindhoven. Vanuit de serre of het terras kijk je namelijk uit over de Karpendonkse Plas. Zo vergeet je meteen dat je eigenlijk vlakbij de drukke binnenring zit, wat dit restaurant overigens wel heel makkelijk bereikbaar maakt.

Naast dit prachtige vergezicht blinkt De Karpendonkse Hoeve uit in culinaire klasse. Dat blijkt wel uit de jaarlijkse Michelin-ster die het restaurant al sinds 1979 ontvangt. En wie denkt dat je dan van goede, welvarende huize moet komen om hier te dineren, heeft het mis.

Eindhoven_Karpendonkse_Hoeve_01.jpg

Alle gerechten (overigens altijd bereid met seizoensproducten) zijn naar keuze onder te brengen in een twee-, drie- of viergangenmenu, elk met een vaste, keurige prijs. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen voor-, tussen- of hoofdgerecht, want je kunt naar eigen smaak een indeling maken. Zoals dat hoort bij een Michelin-ster, zijn de gerechten hoogstaand en eigentijds, vol verrassende combinaties. Dat daar een perfecte wijnkaart bij hoort, spreekt voor zich.

Lees meer over stadspark De Karpen en de Karpendonkse Plas in dit artikel.

Eindhoven_Karpendonkse_Hoeve_02.jpg

De Karpendonkse Hoeve
Sumatralaan 3, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.