eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1

Populair restaurant onder vegetariërs

Een golden oldie in Eindhoven is eetcafe De Karseboom. Al sinds 1941 zit dit restaurant in hetzelfde pand aan de Grote Berg. Sindsdien is de zaak zeker wel met zijn tijd meegegaan, getuige de aansprekende en creatieve menukaart.

Vanwege de buitengewone focus op (bijzondere) groenten is De Karseboom een populair restaurant onder vegetariërs. De keuken heeft daar dan ook een specialisatie van gemaakt. Maar carnivoren en visliefhebbers hebben ook veel keuzemogelijkheden. Wat je ook kiest, standaard is het nooit, dankzij de aparte combinaties en het voortreffelijke oog voor presentatie.

Eindhoven_De_Karseboom_eetcafe_01.jpg

De inrichting valt ook bij menig bezoeker erg in de smaak. Het is er huiselijk en toegankelijk, maar tegelijkertijd opvallend door enkele opmerkelijke pronkstukken. Zelf spreekt De Karseboom van ‘een gezellige mengeling van Brabantse stoerheid en eigentijds design’. Extra aantrekkelijk is de binnentuin, waar je helemaal afgesloten van de buitenwereld echt tot rust kunt komen.

Eindhoven_De_Karseboom_eetcafe_02.jpg

Eetcafe De Karseboom
Grote Berg 10, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.