indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4

Kiezen uit twee gerechten in een tijdloos bruin café

Soms kan het na een intensieve dag door Eindhoven slenteren best vermoeiend zijn om ook nog in een uitgebreid restaurant te kiezen tussen de meest uiteenlopende gerechten. Maar het alternatief van een makkelijke snack voldoet dan ook niet aan je stevige trek. Café Culinair Bommel is in zulke gevallen een uitstekende keuze.

In dit tijdloze bruine café kun je elke avond heel goed eten voor een uitstekende prijs. Maar je hebt ‘slechts’ de keuze uit twee gerechten van de dag: vlees of vegetarisch. Al krijg je dan ook een overvol bord met hoofdgerecht, groenten, salade en fruit. Altijd vers gemaakt, dus het kan zijn dat je wat later op de avond achter het net vist. De Bommel is namelijk erg populair en het zit er bijna altijd vol.

Eindhoven_Bommel_cafe_02.jpg

Ongeacht je keuze, krijg je sowieso een huisgemaakt soepje vooraf, altijd vegetarisch en apart. De soep van die dag en de twee menukeuzes staan buiten op een bord, dus je kunt meteen bepalen of het aanbod naar je gading is. Al is die kans buitengewoon groot. Een toetje zit niet in de prijs inbegrepen, maar je kunt eventueel een uitgebreid kaasplankje bestellen, mocht je nog honger hebben.

Eindhoven_Bommel_cafe_01.jpg

Eetcafé Bommel
Kleine Berg 32, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.