kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1

Lekker en gezond eten met een goed verhaal

Het was even lastig om te bepalen in welke rubriek dit ĎHealth Food Restaurantí in Eindhoven het beste past. Onder de Leidingstraat is namelijk niet voor een gat te vangen. Je kunt er ontbijten en lunchen maar ook heerlijke avondmaaltijden halen voor thuis (of gewoon daar opeten).

Een duidelijke rode draad loopt er echter wel door het aanbod: alle ingrediŽnten zijn helemaal vers, zoveel mogelijk biologisch en eerlijk. Dat geldt dus voor de koeken, homemade havermoutmuffins, soepen, boterhammen, croissants, carrot cake, curryís, pastaís, stamppotjes en de optionele extraís op vleesgebied. Probeer hier eens de goed belegde (vers gebakken) boterhammen met apart beleg zoals doperwtenspread of gekarameliseerde uiencompote. Vers gemaakte groentesoepjes zijn ook een smakelijke optie, net als een salade die je zelf kunt samenstellen.

Eindhoven_Onder-De-Leidingstraat-lunch

Winkel
Inspireert dit concept tot meer eerlijke producten, dan kun je veel goede dingen ter plekke kopen in de mini bio supermercado. Bijvoorbeeld kromkommer-soep van groenten die er minder mooi uitzien en daardoor afgekeurd worden. Lekker eten met een goed verhaal dus.

Onder de Leidingstraat
Leidingsstraat 45, Eindhoven

Eindhoven_Onder-De-Leidingstraat-restaurant

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo