eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2

Deze burger valt niet in de categorie fast food

Natuurlijk kun je voor een hamburger terecht bij de bekende fastfood restaurants. Maar eerlijk is eerlijk; dat is geen culinair hoogstandje. Terwijl dat wel degelijk mogelijk is in het geval van dit typisch Amerikaanse gerecht. En bij De Burger in Eindhoven hebben ze het helemaal hoogstaand aangepakt.

Hier wordt je hamburger, terwijl je wacht, van vers vlees gemaakt. En met dat vlees zijn ze niet flauw; je kunt kiezen tussen rund, lam, Iberico varken of kip. Ook vegetariŽrs worden op hun wenken bediend, want zalm, cassave of portobello staan ook op het menu.

Eindhoven_De_Burger_restaurant.jpg

En ook bijna alle andere bijgerechten worden handgemaakt. De frieten, de mayonaise (truffel en wasabi), ketchup en andere sauzen. De broodjes komen van een speciale bakker uit de buurt.

Een burger bij De Burger valt dan ook zeker niet in de categorie fast food. En als-ie dan eenmaal voor je neus staat, weet je meteen: hier ga ik lang en goed van genieten.

Eindhoven_De_Burger_02.jpg

De Burger
Kerkstraat 5, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven