eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2

Stadsstrand op de Vestdijk

Eindhoven heeft deze zomer een stadsstrand aan de Vestdijk. Vanaf 11 juli ligt er voor The Hub twee maanden lang een pop-up strand. Strandbar Zomerzand zorgt voor lekkere drankjes.

Eindhoven_stadsstrand-vestdijk

Lekker met je voetjes in het zand en een cocktail in je hand in een strandstoel kan deze zomer ook in Eindhoven. Bij strandbar Zomerzand voor The Hub aan de Vestdijk is een tijdelijk strandje ingericht op een strook zand. Strandstoelen, zitzakken, parasols en gezellige zitjes zorgen voor een leuke strandsfeer, zeker als het mooi weer is.

Eindhoven_stadsstrand-vestdijk

De bar en het stadsstrand zijn tot half september geopend. In principe is bar Zomerzand elke dag geopend, alleen niet als de regen de hele dag met bakken uit de hemel valt. Ook zullen er regelmatig leuke activiteiten zijn.

Eindhoven_stadsstrand-vestdijk

Vestdijk
Het tijdelijke strandje bij The Hub is een van de initiatieven om de Vestdijk groener en levendiger te maken. Aan de Vestdijk wordt momenteel gewerkt aan plannen om deze straat meer verkeersluw en aantrekkelijker te maken.

Eindhoven_stadsstrand-vestdijk

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Tips en bezienswaardigheden

Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression