kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-3

Camping Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide ligt midden in de natuur bij Valkenswaard, tussen de natuurreservaten Het Leenderbos en Malpie. Op deze camping kan het hele gezin genieten van rust, ruimte en leuke activiteiten. Of een dagje gaan shoppen in de nabijgelegen Eindhoven.

Camping De Brugse heide beschikt over een buitenbad en in de directe omgeving kan men zich uitleven door middel van diverse buitensporten. In de frisse lucht, even het hoofd leeg maken. De kinderen vieren vakantie met een actief animatieteam, die ook zorgt voor leuke shows waar iedereen aan mee kan doen (tijdens schoolvakanties).

Eindhoven_brugse-heide-camping

Brugse Heide beschikt over diverse sportvelden, minigolfbanen, een speeltuin en een luchtkussen. De kids willen ongetwijfeld ook eens naar het subtropisch zwemparadijs van Recreatiepark Hengelhoef. De gasten van Vakantiepark De Brugse Heide hebben gratis toegang. Het is slechts 44 kilometer rijden naar dit waterpretpark. Daarnaast is een dagje Efteling heel goed te doen. In het Brabantse land kun je proeven van de Bourgondische levenstijl. Trek er op uit en bezoek gezellige plaatsen als Borkel en Valkenswaard of ga lekker shoppen in steden als Eindhoven, Den Bosch of Tilburg.

Boek een vakantie op Brugse Heide via Suncamp

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide
Maastrichterweg 183, Valkenswaard

Eindhoven_brugse-heide-camping

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven Promo