kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terras

Recreatiepark TerSpegelt

Op recreatiepark TerSpegelt in Eersel, een van de Acht Zaligheden in de Brabantse Kempen, ben je aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie. Deze prachtige 5-sterren camping biedt veel rust, ruimte en recreatieve en sportieve voorzieningen voor het hele gezin.

Zowel buiten als binnen is het leuk op camping TerSpegelt. Buiten vind je onder meer een grote en mooie recreatieplas met strand, grote glijbaan, familieglijbaan, reuzefontein en iets heel nieuws: de Blob, een spectaculair soort springkussen in het water. In de buitenlucht liggen ook een voetbalveld, vliegerveld, kinderboerderij, minigolfbaan, fietscrossbaan, grote speeltuin en grote trampoline.

Eindhoven_terspegelt-camping

Strandbad en zwembad
Ook zijn er veel overdekte voorzieningen op recreatiepark TerSpegelt, waaronder een supermarkt, een strandpaviljoen en diverse café's. Prachtig is het overdekte strandbad. Compleet met zand, huisjes en water is het een groot speelavontuur voor kinderen. Ook het 'gewone' zwembad van camping TerSpegelt is heerlijk: het water is verwarmd tot 30 graden. Het bubbelbad en peuterbad zijn zelfs 33 graden! En wat dacht je van een duikschool? Leer duiken op camping TerSpegelt!

Eindhoven_terspegelt-eersel

Omgeving
Ook de omgeving van de camping is erg leuk. In de Kempen, het natuurgebied waar camping TerSpegelt ligt, valt veel te ontdekken. Wandel er doorheen, kijk naar de paddenpoel of probeer vogels te spotten vanuit de vogelkijkhut. Voor kinderen is er een ontdekpad gemaakt waarbij ze op een speelse manier door de natuur struinen. Voor een dagje lekker shoppen liggen steden als Eindhoven, Tilburg en Antwerpen dichtbij!

Boek een kampeerplaats of mobile home op camping TerSpegelt via SunCamp

Recreatiepark TerSpegelt
Postelseweg 88, Eersel

Eindhoven_terspegelt_camping

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven