indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-2

Alle mogelijkheden om een langer verblijf te boeken

De Achterste Hoef in Bladel heet officieel een Recreatiepark en is dus meer dan alleen een camping. Dat blijkt ook wel uit de enorme lijst aan faciliteiten op de website. Je zou bijna niet meer toekomen aan het echte doel van je vakantie, de stedentrip naar Eindhoven.

Ook de kampeermogelijkheden op Camping De Achterste Hoef zelf zijn legio, van een eigen plek aan het water tot een open familieveld. Superluxe met privé sanitair kan ook.

Eindhoven_camping-achterste-hoef-bladel

Maar de 'keuzestress' begint pas echt op te spelen bij het zien van alle vermakelijke extra’s: een binnenbad, een verwarmd buitenbad, een recreatieplas met glijbaan en strand, een buitenspeeltuin met Airtrampoline, een indoor speeltuin, duikles, een minigolfbaan, een 9-holes golfbaan, volleybal, pannakooi, multicourt veld, jeu de boules, een fietscrossbaan, buks- en boogschieten, een binnentheater, de Kidsclub, een dierenwei, fietsverhuur, campingwinkel en verschillende eetgelegenheden.

Eindhoven_camping-achterste-hoef-bladel

Bovendien zijn alle soorten huisdieren hier van harte welkom. Dat maakt de weg vrij om een langer verblijf te boeken en op die manier kun je natuurlijk ook optimaal genieten van alle Eindhovense hoogstandjes.

De Achterste Hoef
Troprijt 10, Bladel

Eindhoven_camping-achterste-hoef-bladel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression