kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazza

Logeren in het groenste dorp van Europa

Camping De Paal in Bergeijk omschrijft zichzelf als een echte kindercamping. Gelegen middenin het Brabantse gebied De Kempen kun je als Ďouders vaní genieten van een interessante omgeving vol historie. Vanuit het plaatsje Bergeijk ben je met de bus of auto snel in Eindhoven en zie je onderweg ook nog wat van de innemende dorpjes die er tussenin liggen.

Eindhoven_camping-paal-bergeijk

Al is er op de camping zelf ook meer dan genoeg te doen, met name dus voor de kleinsten. Bijvoorbeeld de subtropische waterspeeltuin met outdoor kinderlagune, theater, animatieteam, een grote en maar liefst 36 kleinere speeltuinen en de zogeheten Biebelebontsepaalbergen, waar kinderen naar hartenlust met zand en water los kunnen gaan. Volwassenen zullen vooral de super de luxe sanitair gebouwen en comfortabele staplaatsen aanspreken.

Eindhoven_camping-de-paal-bergeijk

Bovendien logeer je hier in het groenste dorp van Europa. Een eervolle vermelding die volgens de jury van deze titel te danken is de diversiteit en variŽteit, het vele water waar duurzaam mee wordt omgegaan, een uitgebreid natuurlijk wandelgebied, de Mien Ruys Bloemen- en Beeldentuin, het Ploegpark en Ploeggebouw en het mooi onderhouden groen in Bergeijk.

Camping De Paal
De Paaldreef 14, Bergeijk

Eindhoven_camping-paal-bergeijk

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven