eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3

Bospark 't Wolfsven: vakantiepark en camping

Bospark 't Wolfsven in Mierlo ligt vlakbij de Strabrechtse Heide. Bovendien is het een vakantiepark en camping waar je verder alles hebt voor een heerlijke vakantie. Waar je geen kind hebt aan je kinderen, omdat ze ís avonds als roosjes in slaap vallen na een dag vol plezier en animatie. Je zou bijna niet meer aan een bezoek aan Eindhoven toekomen.

Bijna, want Eindhoven is uiteraard te leuk om over te slaan. Bovendien ben je met fiets of openbaar vervoer binnen een half uur in het centrum van de stad. Maar als je een dagje even geen stadse drukte wilt, bieden alle mogelijkheden op Bospark ít Wolfsven genoeg ander vertier.

Eindhoven_wolfsven-mierlo

ít Wolfsven heeft een overdekt zwembad en een natuurbad met strand, een visvijver, een tennisbaan, supermarkt, verschillende restaurantjes, een snackbar, activiteitenhonk, speeltuinen (binnen en buiten), jeu de boulesbaan, midgetgolf, poolbiljart, sportvelden, tafeltennis, trampolines en een Wii-wand.

Eindhoven_wolfsven-mierlo-camping-bospark

Nog niet genoeg? Je kunt er ook waterfietsen en gewone fietsen huren. En tussen alle animatie door word je in het hoogseizoen nog getrakteerd op een feestelijk bezoek van mascotte Koos Konijn.† Al kun je voor wat meer rust ook wat verder van de Koos-route je tentje opzetten en je heerlijk in een afgelegen bos wanen.

Bospark 't Wolfsven
Patrijslaan 4, Mierlo

Eindhoven_wolfsven-mierlo-camping-bospark

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.