indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4

Optimaal onderdompelen in alle Eindhovense mogelijkheden

Het leuke van een B&B is dat je meer het gevoel hebt echt onderdeel uit te maken van de plaats waar je bent. In Eindhoven is dat principe nog verder uitgedacht, met B&B De Eindhovenaar als resultaat.

Logischerwijs ligt deze B&B middenin de stad, zodat je je optimaal kunt onderdompelen in alle Eindhovense mogelijkheden. Verder is er echt alles aan gedaan om je het gevoel te geven dat je even een eigen huis hebt in het centrum van Eindhoven. Bijvoorbeeld met Lenny de leenfiets, die je gewoon in de hal kunt pakken om lekker mee door de stad te rijden. Authentieker kan het bijna niet.

Eindhoven_B&B_Eindhovenaar_01.jpg

Ook aan privacy is gedacht, want de 5 appartementen in De Eindhovenaar hebben een eigen opgang, keuken, badkamer, woon -en eetkamer, slaapkamer en privé terras. ‘Alsof je bij iemand thuis bent, maar dan met het comfort van een hotel’, lees je op de website. Het interieur heeft telkens een heel eigen look en feel, vol eigentijdse spullen. Bevalt de inrichting meer dan goed? Je kunt alle meubels ook gewoon kopen.

Om die personal touch hoog te houden, hebben alle appartementen grappige voornamen: Theo, Piet, Rudi, Coen en het penthouse appartement Frits. Laatstgenoemde verwijst (natuurlijk) naar wijlen Frits Philips. En als deze kamer net zo geliefd is als de man zelf was in Eindhoven, dan kun je het niet beter treffen.

Eindhoven_B&B_Eindhovenaar_02.jpg

B&B De Eindhovenaar
Wal 3, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone