eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4

De goedkoopste slaapplek in de stad

‘The cheapest place to sleep in Eindhoven since 2010’, staat in kapitalen op de website van Backpackers Bed and Breakfast Eindhoven. Hier heb je namelijk al een bed voor 25 euro per nacht. 

En wie denkt dat je dan in een donkere, ver gelegen uithoek van de stad terechtkomt, heeft het mis. Deze B&B zit middenin het centrum van Eindhoven, op kruipafstand van een keur aan restaurants, eettentjes, cafés, parken en culturele instellingen.

Boek hier een kamer in Backpackers Bed and Breakfast

Eindhoven_B&B_Backpackers_02.jpg

Omdat de naam het al zegt, is deze overnachtingsplek vooral in trek bij backpackers, doorgaans de wat jongere reizigers dus. Dat brengt automatisch meer leven in de brouwerij, wat juist erg leuk kan zijn en voor verrassende ontmoetingen kan zorgen. Bovendien is de inrichting in het rustieke pand heel netjes en overzichtelijk met het nodige comfort, wat een gemoedelijke sfeer met zich meebrengt. Verder zijn er een paar leuke extra’s aanwezig in de gezamenlijke huiskamer, zoals een bar, televisie, spelletjes, een pooltafel, lounge banken en leestafels.

In de Backpackers Bed and Breakfast Eindhoven kun je terecht in een stapelbed op verschillende meerpersoonskamers voor 4, 8, 10, 12 of 14 gasten. In de kelder zijn twee sanitaire ruimtes, waar vrouwen en mannen gescheiden kunnen douchen. Er is ook een aparte douche en wc voor minder valide reizigers. In het washok kun je voor een klein prijsje je kleren wassen en drogen. Ontbijt wordt in de vorm van een buffet in de huiskamer geserveerd. Daar betaal je wel vijf euro extra voor. Je kunt hier overigens ook als niet-gast ontbijten voor dezelfde prijs.  

Eindhoven_B&B_Backpackers_01.jpg

Backpackers Bed and Breakfast Eindhoven
Stratumsedijk 31, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone