kerst-eindhoven-4indhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazza

Bij uitstek geschikt voor een langer bezoek

Officieel zou Hotel-O-Theek De Zwaan onder de rubriek Hotels vallen, maar toch is dit speciale geval beter thuis in deze categorie. De Zwaan, ook wel BudgetHotel genoemd, is qua prijsklasse namelijk beter te vergelijken met een B&B. Al heeft het wel de anonimiteit van een echt hotel.

Onlangs zijn alle kamers in De Zwaan gerenoveerd.† Deze zijn per dag, per week of zelfs per maand te boeken. Dat, in combinatie met de zeer schappelijke prijzen, maakt dit budgethotel bij uitstek geschikt voor een langer bezoek aan Eindhoven. Je hebt er een kamer voor 28 of 54 euro en (optioneel) ontbijt kost 10 euro. Dat wordt geserveerd in de aangrenzende lunchroom Broodje Smits, waar je vanuit het hotel gewoon binnendoor naartoe kunt lopen. Daar tref je een meer dan goede en zeer uitgebreide keuken, met veel huisgemaakte lekkernijen.


Eindhoven_B&B_Budgethotel_De_Zwaan_03.jpg

Maar Hotel-O-Theek De Zwaan ligt zo centraal in de stad dat je op loopafstand meer dan genoeg (betaalbare) alternatieven vindt voor een smakelijke maaltijd, ongeacht het tijdstip. En wat je bespaart op overnachtingskosten kun je weer extra uitgeven aan andere leuke dingen in Eindhoven natuurlijk.

Boek hier Budgethotel De Zwaan

Eindhoven_B&B_Budgethotel_De_Zwaan_02.jpg
†† †
Hotel-O-Theek / Budgethotel De Zwaan
Wilhelminaplein 4 / Heilige Geeststraat 1, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.